Rólunk

House Special Kft.
Minőségi klímaberendezések 2016 óta

Cégünk, a House Special Kft. webáruháza minőségi klímaberendezéseket forgalmazó és telepítő lakossági és ipari klíma webáruház, valamint a kiválasztott klímaberendezés telepítése, beüzemelése és karbantartása. Már 2016 januárja óta állunk megbízóink rendelkezésére.

Fő tevékenységeink:

Lakossági és ipari klímák forgalmazása és telepítése, karbantartása és javítása.

Célunk, hogy Ügyfeleink minden tekintetben elégedettek legyenek munkánkkal és az általunk forgalmazott berendezésekkel egyaránt. Ehhez igyekszünk minden szempontból megfelelni igényeiknek: szuper árakkal tesszük elérhetővé termékeinket és szolgáltatásainkat, tökéletes minőséget biztosítunk és garanciát vállalunk munkáinkra.

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk az ideális megoldás tervezésétől a klíma vásárláson át a kiválasztott klíma telepítésén, beüzemelésén keresztül a karbantartásig mindenben. Cégünk az összes, a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság által felállított vonatkozó előírásnak megfelel.

Biztosítékaink, hogy profi munkát adjunk ki a kezünkből:

  • Kékkártya
  • Regisztrált cég vagyunk a Nemzeti Klímavédelmi Hatóságnál.
  • Érvényes F-gáz azonosító.
  • Elvégeztük a legmagasabb szintű HR-1-es képzést.

Minden szakemberünk magas fokon képzett hűtő- és légtechnikai rendszerszerelő, akik szakmai tapasztalataikkal segítik Önöket minden nap. Irodánkban személyes megbeszélés keretében vagy telefonon is szívesen segítünk bármely információval, kérdéssel és problémával kapcsolatban.

Számunkra fontos, hogy szakembereink tudásuk legjavát nyújtva végezzék el a telepítési munkálatokat és az ehhez kapcsolódó munkafolyamatokat.

Tudjuk, hogy megbízóink hűségéhez a minőségi munkánkkal elnyert bizalmukon keresztül vezet az út. Prémium minőséget forgalmazunk elérhető árakon, elvégzett munkánkra és forgalmazott termékeinkre pedig minden esetben garanciát vállalunk.

A kiválasztott klímára 3,5,6 vagy akár 10 év garanciát biztosítunk. A legfontosabb, hogy vásárlóink összes igényének eleget téve tökéletes komfortot biztosítsunk számukra légkondicionáló berendezéseinkkel.

Klíma webáruházunkban forgalmazott márkáink: Fisher, Fujitsu, LG, Midea, MDV, Gree, Daikin, Mitsubishi, Bosch, Cascade, Syen, Panasonic

Hol vállalunk klíma telepítést?

Budapest és Pest megye teljes területén vállalunk telepítést. Várjuk kérdéseit, igényeit, észrevételeit bármely elérhetőségünkön!

20 000 Forint kedvezmény az ECOAC20 kuponkóddal!
FEL